shbapashtriku

shbapashtriku

95

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "Pashtriku" është themeluar në vitin 1952. Disa veteran të kësaj periudhe akoma janë gjallë dhe aktiv edhe pse kanë kaluar më shumë se pesë decenie
Shoqëria momentalisht ka të regjistruar 99 anëtarë dhe numri i anëtarëve është gjithnjë në rritje.
Shoqëria punon në bazë të statutit të harmonizuar me statutin e Federatës së Bjeshkatarëve të Republikes Kosovës

Udhëheqësia:
Skender Sina (kryetar)
Nexhat Dula (nënkryetar)
Ilir Lyta (sekretar)Mountaineering and Climbing Society "Pashtriku" was established in 1952. Some veteran of this period are still living and active although have spent more than five decades
The Society currently has 99 registered members and the number of members is ever increasing.
Our society works under the statute which is harmonized with the statute of Mountaineering Federation of Kosovo.

The management:
Skender Sina (chairman)
Nexhat Dula (deputy chairman)
Ilir Lyta (secretary)

Membro desde Setembro 2009

  • Rrasa e Koshares

    5,74 quilômetros - Moderado

    próximo a Lushaj, Kukës (Albania)