-
-
280 m
53 m
0
3,8
7,6
15,13 km

Visualizado 54 vezes, baixado 1 vezes

perto de la Creueta, Catalunya (España)

Sortim des del pàrquing que hi ha al Parc Tecnológic, travessem l'Onyar i ens enfilem carrer amunt pel mig de Vila-roja fins que trobem a l'esquerra el camí entre Vila-roja i Sant Daniel que passa pel Mas Terrats. Quan trobem una pista travessera, enfilem amunt cap a Can Venda però passem pel tall de pista que va al costat de La Casota (ruïnes), i uns metres després trobem el rastre d'entrada d'un corriol a la dreta que primer puja i després baixa fins un punt en que fa un gir cap a l'esquerra, torna a pujar una mica i torna a baixar cap a la dreta fins que arribem a un rec. Aquí hem de girar a l'esquerra de nou per anar a trobar la pista que ens porta fins a Can Pere.
Cal tenir en compte que aquest corriol està força perdulat però com que majoritàriament la vegetació és bruc, a peu es passa relativament bé. També cal considerar que no hi ha marques i que en algun lloc seguir-lo es fa molt dubtós. Per tant, portar gravada la ruta, és força convenient.
Un cop a tocar de Can Pere agafem la pista a l'esquerra que ens pujaria fins a Can Nardis, però al mig de un revolt també a l'esquerra, trobem un corriol a la dreta que baixa fins que trobem una tanca metàl·lica que delimita l'espai del Cementiri Nou de Girona. Seguim la tanca cap a l'esquerra fins que sortim a una clariana feta pels postes elèctrics, girem a la dreta i acabem sortint a una pista a l'alçada d'una barraca ben construïda. Des d'aquí seguint la pista anem a parar al costat de la NII i continuem en direcció a Bicentury fins que trobem una pista a l'esquerra per la que pugem a trobar la pista de Can Nardis que ve de Bicentury. Seguim pujant, passem per Can Nardis i acabem sortint a la pista de Can Venda per la qual continuem amunt fins trobar el rètol de Ca l'Aureli. Girem a la dreta i la pista ens porta fins a Can Mascort on enllacem amb la pista que va cap a Quart per on continuem fins trobar el trencant de Palol cap a la dreta. Forta baixada fins trobar el trencant que puja cap el Castell de Palol i Sant Sadurní però abans d'arribar-hi girem a l'esquerra per una pista que acaba a la carretera de Quart, la travessem i enllacem amb el corriol que travessa la Riera de la Teula i ens porta fins l'entrada de La Creueta. Travessem l'Onyar i de seguida, girem a la dreta seguint el corriol al costat del riu pel qual tornem fins on hem començat la ruta.
Temps efectiu: 2h. 35'
Estacionamento

Parc Tecnològic

Inici / Final
Ponte

Passera Onyar

Interseção

Camí Vila-roja / Sant Daniel

Ruínas

La Casota

Interseção

A la dreta/corriol brut

Interseção

Rec/A l'esquerra

Interseção

A la dreta - corriol

Interseção

A l'esquerra/seguim tanca metàl·lica

Waypoint

Barraca

Ruínas

Can Nardis

Interseção

A la dreta

Waypoint

Can Mascort

Interseção

Trencant de Palol (rètol)

Interseção

Corriol fins a La Creueta

Interseção

Corriol de l'Onyar

Comentários

    Você pode ou esta trilha