-
-
219 m
73 m
0
11
21
42,78 km

Visualizado 42 vezes, baixado 2 vezes

perto de Santa Eugènia de Ter, Catalunya (España)

Sortim de Girona pel Camí Ral direcció Sant Gregori i el deixem després de passar l'autopista girant a la dreta i travessant la carretera per pujar per la pista que ens porta a passar per l'antic Molí de Domeny sortint a una petita carretera per la qual pugem fins el Castell de Taialà on trobem la carretera asfaltada de Sant Medir. Girem a la dreta per la carretera i baixem cap a Girona però abans de passar l'autopista, girem a l'esquerra per anar a buscar l'inici del camí de la Costa Bruta, després d'una casa i amb una pilona de formigó que dificulta l'entrada, pugem una mica i girem a l'esquerra seguint un bonic corriol que acaba en una pista. A la dreta per enfilar-nos fins el Serrat de Can Lledó que ens deixa a la carretera asfaltada de Sant Medir. Ara per asfalt anem fins a Sant Medir, passem i fins l'entrada de Cartellà, girem a la dreta i anem fins a Can Tuscà on girem a l'esquerra per una pista que ens deixa a La Vileta.
Ara a l'esquerra fins l'entrada de Cartellà, girem a la dreta i baixem fins que al mig d'un camp de fruiters trobem una pista a la dreta que ens porta fins el Castell de Cartellà on avui hem trobat una persona que ens ha dit (molt amablement, això sí), que allò és propietat privada i que no s'hi pot anar (?).
Reculem fins la carretera i tornem fins a La Vileta continuant per la carretera fins trobar el trencant a l'esquerra de La Bruguera de Cartellà. Seguim la carretera fins que després d'un revolt a la dreta, trobem una casa i al costat, una pista per la qual baixem fins tornar a l'asfalt que ens porta fins la carretera de Sant Gregori. Passem pel mig de Sant Gregori i sortim pel camp de futbol i després del Llémena, girem a l'esquerra per la pista que porta a l'Aiguabarreig i que després continua fins sortir al Pla d'en Bord que travessem i un cop al trencant de la carretera, girem a l'esquerra i tornem a travessar Sant Gregori iniciant la tornada pel Camí Ral però davant la gran quantitat de gent que hi hem trobat i el poc trànsit de la carretera, hem preferit tornar per asfalt fins a Girona.
Temps efectiu: 2h. 35'
Castelo

Castell de Taialà

Interseção

Inici Costa Bruta

Waypoint

Serrat de Can Lledó

Local religioso

Sant Medir

Interseção

La Vileta

Castelo

Castell de Cartellà

Interseção

La Bruguera de Cartellà

Waypoint

Sant Gregori

Interseção

Camí Ral

Rio

Aiguabarreig Ter-Llémena

Comentários

    Você pode ou esta trilha