Horas  5 horas 55 minutos

Coordenadas 2550

Uploaded 27 de Maio de 2016

Recorded Maio 2016

-
-
94 m
28 m
0
7,6
15
30,28 km

Visualizado 770 vezes, baixado 36 vezes

próximo a Bon Relax, Catalunya (España)

Ruta que forma part d'un recorregut al costat d'un riu seguint el més a prop possible la seva llera i en aquest cas és el Fluvià des de la desembocadura fins a Sant Mori, anada d'una banda i retorn per l'altre.
 
Aconsellem tornar pel mateix costat del riu, ja que el tram que va des de Sant Miquel de Fluvià fins a gairebé arribar a Sant Pere Pescador, i que passa prop de Torroella de Fluvià, no té cap encant, és un camí ple de pedres, passa per una pedrera, i no es veu el riu en cap moment, excepte en arribar prop de Sant Pere, on canvia i es poden veure magnífiques vistes en un tram en el qual el riu porta un cabal abundant d'aigua.
 
Un altre tram a destacar és en arribar a la desembocadura per l'esquerra del Fluvià, on hi ha un sender anomenat de les marmotes, que et permet passar al seu costat i en el qual han construït uns passos amb fusta enmig d'una abundant vegetació.
 
Sortida de la desembocadura sud i sempre enganxats al riu, arribem a Sant Pere. Hi ha uns rètols informatius en tot aquest tram. Passem per sota el pont d'aquest poble i després de passar el Club Nàutic el camí continua fins arribar a Valveralla, on destaquem la tranquil·la i fresca plaça que hi ha davant de la seva Església.
 
Tornem al costat del riu fins a passar per Vila-Robau per després travessar-pel pont de la carretera GI-622.
 
A l'altra banda baixem a la seva vora seguint un rètol de fusta que t'ho indica i vam arribar a un paratge on pots tocar l'aigua.
 
Per la Giv-6218 arribem a la pedrera i ja no deixem el riu fins arribar, després de passar per la part que hem comentat abans, al final d'aquesta ruta l'altre costat de la desembocadura.


Ruta que forma parte de un recorrido al lado de un río siguiendo lo más cerca posible su cauce y en este caso es el Fluviá desde la desembocadura hasta Sant Mori, ida por un lado y regreso por el otro.

Aconsejamos regresar por el mismo lado del río, ya que el tramo que va desde Sant Miguel de Fluviá hasta casi llegar a Sant Pere Pescador, y que pasa cerca de Torroella de Fluviá, no tiene ningún encanto, es un camino lleno de piedras, pasa por una cantera, y no se ve el río en ningún momento, excepto al llegar cerca de Sant Pere, donde cambia y se pueden ver magníficas vistas en un tramo en el que el río lleva un caudal abundante de agua.

Otro tramo a destacar es al llegar a la desembocadura por la izquierda del Fluvía, donde hay un sendero llamado de las marmotas, que te permite pasar a su lado y en el que han construido unos pasos con madera en medio de una abundante vegetación.

Salida de la desembocadura sur y siempre pegados al río, llegamos a Sant Pere. Hay unos letreros informativos en todo este tramo. Pasamos por debajo del puente de este pueblo y después de pasar el Club Nautico el camino continua hasta llegar a Valveralla, donde destacamos la tranquila y fresca plaza que hay frente a su Iglesia.

Regresamos al lado del río hasta pasar por Vila-Robau para después atravesarlo por el puente de la carretera GI-622.

Al otro lado descendemos a su vera siguiendo un letrero de madera que te lo indica y llegamos a un paraje donde puedes tocar el agua.

Por la Giv-6218 llegamos a la cantera y ya no dejamos el río hasta llegar, después de pasar por la parte que hemos comentado antes, al final de esta ruta al otro lado de la desembocadura.


This route is part of a tour next to a river following as close to its bed and in this case is the Fluviá from the mouth to Sant Mori, way back on one side and the other.
 
Please come back the same side of the river, as the section from Sant Miguel de Fluviá to near Sant Pere Pescador, and passing near Torroella de Fluvià, has no charm, it is a path full of stones, passes by a quarry, and the river is not seen at any time, except when you get near Sant Pere, where it changes and you can see magnificent views in a stretch where the river takes an abundant flow of water.
 
Another highlight is the stretch reach the mouth by the left of the FLUVIA, where there is a path called marmots, which allows you to go to her and where they have built a wooden steps amid lush vegetation.
 
Departure from the southern mouth and always stuck to the river, we come to Sant Pere. There are informative signs throughout this stretch. We passed under the bridge of this village and after passing the Club Nautico continues way up to Valveralla, where we highlight the calm and cool square in front of his church.
 
Back beside the river to pass through Vila-Robau then over the bridge to cross the GI-622 road.
 
On the other side go down to his side following a wooden sign indicates you and came to a place where you can touch the water.
 
The GIV-6218 arrived at the quarry and no longer leave the river until, after passing through the part that we have discussed before the end of this route across the mouth.
foto

Platja Sant Pere

Platja Sant Pere
foto

Sant Pere

Sant Pere
foto

Valverella

Valverella
foto

Vilarobau

Vilarobau
foto

Sant Miquel

Sant Miquel
foto

Sant Pere

Sant Pere
foto

Sant Pere

Sant Pere

Comentários

    You can or this trail