Tempo em movimento  3 horas 22 minutos

Horas  5 horas 34 minutos

Coordenadas 3627

Uploaded 8 de Novembro de 2018

Recorded Novembro 2018

-
-
436 m
98 m
0
5,7
11
22,78 km

Visualizado 161 vezes, baixado 5 vezes

próximo a Quart d’Onyar, Catalunya (España)

ATENCION.- Esta ruta circula durante 2,6 km por carreteras asfaltadas.

La idea principal antes de iniciar esta ruta era comprobar si empezaban a salir champiñones por esta zona de la montaña del Montnegre, pero en principio parece que justo ahora empiezan a nacer ya que todos los que hemos encontrado eran de un tamaño muy pequeño.

Salimos de Quart siguiendo la ruta "Camí del Celré" que és una riera que atraviesa este pueblo y que muere en el Río Onyar.

Por otra parte esta ruta que he nombrado antes, está perfectamente señalizada y te indica todas las curiosidades que puedes encontrar durante este trayecto.

Una vez pasado el Molí d’en Rigau la dejamos y nos desplazamos hacia la derecha hacia Castellar de la Selva por una serie de senderos que terminan en Can Tries, donde hemos encontrado al propietario que nos ha permitido cruzar por el interior de su finca, que por otro lado parece abierta a todos los pasantes. Desde aquí llegamos a la carretera de Montnegre GIV- 6641, que es donde circulamos por asfalto.

Una vez que dejamos la carretera asfaltada, tomamos el desvío hacia Els Ángels y pasados unos 2 kms giramos a la izquierda por lo que antes era un sendero muy estrecho y que ahora se ha convertido en parte en una pista forestal.

Regresamos hacia Quart por el camino que comunica este pueblo con la carretera d’els Ángels y que termina en el restaurante de Can Mascort.

Dado que hemos llegado tarde al fin de este itinerario hemos tenido que comer en el restaurante de la gasolinera de Cassa de la Selva ya que todos los demás estaban cerrados.

LA TRADUCCION AL CATALAN ES DEL TRADUCTOR DE GOOGLE

Atenció.- Aquesta ruta circula durant 2,6 km per carreteres asfaltades.

La idea principal abans d'iniciar aquesta ruta era comprovar si començaven a sortir xampinyons per aquesta zona de la muntanya del Montnegre, però en principi sembla que tot just ara comencen a néixer ja que tots els que hem trobat eren d'una grandària molt petita.

Sortim de Quart seguint la ruta "Camí del Celrè" que és una riera que travessa aquest poble i que mor en el Riu Onyar.

D'altra banda aquesta ruta que he nomenat abans, està perfectament senyalitzada i t'indica totes les curiositats que pots trobar durant aquest trajecte.

Un cop passat el Molí d'en Rigau la deixem i ens desplacem cap a la dreta cap a Castellar de la Selva per una sèrie de senders que acaben a Can Tries, on hem trobat al propietari que ens ha permès creuar per l'interior de la seva finca, que d'altra banda sembla oberta a tots els passants. Des d'aquí arribem a la carretera de Montnegre GIV 6641, que és on circulem per asfalt.

Una vegada que deixem la carretera asfaltada, prenem el desviament cap a Els Àngels i passats uns 2 kms girem a l'esquerra pel que abans era un sender molt estret i que ara s'ha convertit en part en una pista forestal.

Tornem cap a Quart pel camí que comunica aquest poble amb la carretera d'a els Àngels i que acaba al restaurant de Can Mascort.

Atès que hem arribat tard a la fi d'aquest itinerari hem hagut de menjar al restaurant de la benzinera de Cassà de la Selva ja que tots els altres estaven tancats.
foto

Info

foto

Moli d'en Rigau

foto

Arbol en el camino

foto

Info

foto

Info

foto

Info

foto

Fotos

foto

Info

foto

Info

foto

Quart

Comentários

    You can or this trail